ATELIERUL ZÂNELOR – Editia a 6-a – 27.04.2013, Tomis Mall

 

0
Posted April 22, 2013 by

afis Atelierul zanelor 27.04.2013, Tomis MallJCI Constanța organizează sâmbătă, 27 aprilie, orele 10.00 – 12.00 proiectul Atelierul Zânelor, eveniment creativ și recreativ în care, timp de doua ore, copiii împreună cu părinții participă la ateliere de creație. Atelierul Zânelor își redeschide porțile în Centrul Comercial Tomis Mall, la etajul 3. Evenimentul are și un scop caritabil: cadourile primite vor fi donate copiilor nevoiași din satele sarace din Dobrogea.

Activități în cadrul Atelierului Zânelor:
– Atelierul Zânei Tradiţiilor – Zâna Traditiilor îi va învăța pe părinți și pe copii să decoreze ouă, folosind modelele incondeiate.
– Atelierul de decoratiuni – Copiii, ajutați de părinți, vor confecționa decoratiuni ECO(aranjamente specifice de Pasti) .
– Atelierul de plastilina – Activitatea din acest atelier va consta în realizarea de către copii și părinți a mai multor piese din plastilină, create în spiritul sărbătorilor (iepuraşi,ouă, etc).
– Atelierul Zânei Eugenia – cei mici vor decora biscuiti de diverse marimi cu diferite sortimente de creme cu arome delicioase.
atelierul zanelor 2– Atelierul de felicitari – din materiale decupate si desenate se vor realiza felicitari(cu mesaje catre iepuras, mesaje de multumire catre parinti).

Copiii și părinții vor trece prin toate cele 5 ateliere acompaniați de Zânele JCI Constanta. Atmosfera va fi întreținută cu activităti interactive pe tot parcursul atelierelor: facepainting, personaje de poveste, muzica și dans.

Condiții de participare: copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 9 ani, însoțiți de cel puțin un părinte. Pentru că vin sfintele sărbatori pascale, ne-am propus să-i învațăm pe copii să daruiască. Fiecare copil participant își va alege o jucarie a sa și o va înmâna Zânelor JCI Constanța care o vor duce unui copil dintr-o familie devaforizata. Părinții care doresc să se implice mai mult în acțiunea umanitară pot aduce hăinuțe, dulciuri sau pot face alte donații suplimentare consultându-se cu organizatorii.

 

atelierul zanelor 3Beneficii parteneri:
– Apariția siglei pe afișe, pe flyere și alte materiale de promovare fizice
– Menționarea partenerului în newsletter – inclusiv la nivel național
– Poziționarea unui roll-up sau banner în cadrul evenimentului
– Invitație la eveniment
– Promovarea în cadrul rețelei JCI

Junior Chamber International (JCI) este o organizaţie nonguvernamentală internaţională care numără 200.000 de membri – tineri lideri, antreprenori şi profesionişti cu vârste între 18 şi 40 de ani – în peste 100 de ţări. Pornind de la viziunea JCI „de a fi cea mai importantă reţea globală de tineri activi”, membrii JCI îşi propun să transpună în realitate misiunea JCI „de a oferi oportunităţi de dezvoltare prin care tinerii să dobândească puterea de a crea schimbări pozitive”. Printre membrii marcanți ai Junior Chamber International s-au numarat: Kofi ANNAN (Secretar General al ONU), foști președinți ai SUA : George BUSH Sr., Bill CLINTON, Gerald FORD, Richard NIXON, președintele Franței, Jacques CHIRAC, prințul ALBERT de Monaco, fostul Prim-Ministru al Japoniei, Keizo OBUCHI, fostul Prim-Ministru al Poloniei, Jan BIELECKI, și multe alte personalități, care s-au afirmat ulterior în cele mai diverse domenii.

Junior Chamber International România
În România, Junior Chamber International s-a înfiinţat în anul 2002 la Bucureşti, în prezent existând organizaţii locale JCI în mai multe orașe din țară, dintre care amintim: Braşov, București, Buzau, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi, Lugoj, Timişoara. Proiectele JCI România sunt întreprinse pe una din cele 4 mari arii promovate de JCI la nivel internaţional: afaceri (proiectul Tineri Antreprenori, Business Networking Event, etc.), dezvoltare individuală (JCI Training), relaţii internaţionale (conferinţe internaţionale JCI şi programe de twinning) şi responsabilitate faţă de comunitate (proiecte sociale).

atelierul zanelor -photoVă invităm fiți alături de noi la evenimentul la Atelierul Zânelor, ediția a 6-a, dar și la evenimentele viitoare JCI Constanța și să profitați de beneficiile oferite de acestea.

Persoană de contact
Diana Stoica
Coordonator Proiect
Telefon: 0745042353; 0726682371
http://www.jciconstanta.ro

 


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)