Noutati
 

Conferinta AFACERI.RO CONSTANTA – 19 iulie 2013, sediul CCINA Constanta

 

0
Posted July 11, 2013 by

Conferinta AFACERI.RO CONSTANTA – 19 iulie 2013

„Turismul de aventura – viitorul turismului mondial: Valorificarea potentialului turistic al Romaniei prin dezvoltarea  industriei de turism de aventura. Oportunitati pentru comunitatile locale

A 5-a conferinta de anul acesta din seria AFACERI.RO se va desfasura in Constanta, bd. Alexandru Lapusneanu 185A la sediul CCINA – Camera de Comert, Industrie, Agricultura si Navigatie, sala de conferinte Euro Dobrogea, pe 19 iulie 2013 cu incepere la ora 13:00.

Conferinta Afaceri.ro Constanta are ca tema „Turismul de aventura – viitorul turismului mondial: Valorificarea potentialului turistic al Romaniei prin dezvoltarea  industriei de turism de aventura. Oportunitati pentru comunitatile locale” si vizeaza oportunitatile de dezvoltare ale acestei industrii intr-o tara ca Romania, aflata in top 10 tari interesante din punctul de vedere al turismului de aventura.

Invitatii conferintei vor veni sa furnizeze informatii practice si sa explice de ce turismul de aventura este viitorul turismului mondial. Vor evidentia oportunitatea dezvoltarii acestei industrii in Romania si  contributiile pe care le poate aduce la dezvoltarea viabila a comunitatilor locale. Nu in ultimul rand conferinta va oferi prilejul punerii bazelor unui cluster specializat ca instrument de sustinere a activitatii membrilor si de stimulare a antreprenoriatului in domeniu.

 

INVITATI

Razvan Filipescu – Presedinte Autoritatea Nationala pentru Turism
Corina Martin
– Presedinte Federatia Asociatiilor de Promovare a Turismului si Asociatia Litoral-Delta Dunarii
Cornel Găină
– Vicepresedinte Asociatia Patronatului in Turismul din Delta Dunării

Ion Dănuţ Jugănaru – Director General, CCINA Constanta

Daniel Coșniță – Presedinte, Asociatia Clusterelor din Romania
Rodica Lupu
– Managing Partner Loop Operations
Bogdan Ghinet
– Managing Partener, Acces Project Investments

Cristian Culea – Presedinte Junior Chamber International Constanta 2012
Ionut Tata
– Fondator Iceberg
Marian Hanganu
– Fondator Salesman Pride

Marius Alexa – CEO Arhipelago Interactive
Tudor Maxim
– Fondator Elevate si Strategy Director Young Tours

Catalin Campeanu – Fondator BarciinBagaje.ro si Green Adventure

PROGRAM SI INSCRIERI

Evenimentul va incepe la ora 13:00 si se va incheia cu Cocktailul de la ora 20:00 in compania cu vinurilor selectionate si servite de Maestrul Somelier al Cramelor HALEWOOD – Furnizorul Oficial al Casei RegaleEvenimentul va cuprinde: prezentari in cadrul conferintei, sesiune de dezbateri, workshop-uri, brainstorming,i tombola cu premii specifice turismului de aventura si joc de networking in scopul de a stimula interactiunile intre participanti, schimbul si generarea de idei.

Programul evenimentului, lista completa de speakeri si informatiile suplimentare sunt disponibile pe site-ul AFACERI.RO in pagina conferintei de la Constanta la http://www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-constanta-2013/

Inscrierile se pot face pe acelasi site in  limita locurilor disponibile.

PARTICIPANTI
Sunt asteptati constantenii, intreprinzatorii si profesionistii din industria ospitalitatii din intreaga tara, precum si toti cei care stiu sa fructifice oportunitati si sa le transforme in rezultate, pentru a afla cum pot obtine beneficii din turismul de aventura in Romania, fie ca au sau nu o afacere in domeniu.

ORGANIZATORI

Evenimentul este organizat de: APECAsociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii, JCI Constanta – Junior Chamber International (JCI), Arhipelago Interactive si gazdele conferintei – CCINA – Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta si Centrul pentru Afaceri si Inovare EURO DOBROGEA impreuna cu partenerii:
Acces Project Investments, Voksbank, Junkers Design, Cramele Halewood si cu sprijinul Iceberg Consulting, Autonom, Trust Communications, PlayXP.net, Ego Centrum, LOOP Operations, Salesman Pride, barciinbagaje.ro, Green Adventure, NRG Park – airsoft & paintball, Pure Jatomi Fitness, Hotel Jolie, Off-road in Dobrogea, ForteOffroad.com, CASINO Life & Business Magazine, Finantare.ro,  Managementul-proiectelor.ro, EconomiaOnline.ro, Asigurari.ro, Meteo.ro, Chamber.ro, actionamresponsabil.ro, Crucial Systems, Active Training, Restaurant On Plonge, Forte Life, Patiseria Dulce, Junior Group, City Events & Balloons, Akcees, Fundatia Post Privatizare, Hotel Laguna Vama Veche, Farmacia Miraculum, Demmers Teehaus, La Controra Hostels (Napoli, Italia), Neptun TV, Rock FM, Telegraf, Groove Hour, evenimente-constanta.ro, constantablog.net, iTour.

 

CONTACTE PRESA
Ramona Leonida, responsabil PR JCI Constanta: ramona.leonida@jciconstanta.ro / 0766/400.181
Cristian Culea, manager eveniment Afaceri.ro Constanta: cristian.culea@jciconstanta.ro / 0722.25.33.04
Andreia Andrei, managing director Afaceri.ro: evenimente@arhipelago.com


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)