Noutati
 

JCI TRAIN TO PLAY

 


Posted February 16, 2015 by

JCI Train to PlayJCI Constanta demareaza proiectul JCI TRAIN TO PLAY care consta intr-o succesiune de traininguri pe dezvoltare personala si profesionala.

Sambata, 21 februarie, ora 18.00 va dam intalnire la Forte Life cu trainerul Cristina Elena Negut care va aborda un subiect vast: COMUNICAREA. ristina Elena Negut este consultant si trainer in metoda de counicare E.S.P.E.R.E. Vom atinge punctual cateva obiective in 3 ore de lucru intensiv.

Structura training:
– Prezentare metoda de comunicare ESPERE
– Comunicarea in viata personala
– Comunicarea in viata profesionala
– Ascultarea activa
– Reguli de igiena relationala ESPERE care ne va imbunatati modul de comunicare cu ceilalti
– Cum sa dai si sa primesti feedback

Cei care doresc sa se inscrie la acest training sunt rugati sa sune la 0766400181 (Ramona Leonida).
Taxa de participare: 45 de lei (include bauturi si gustari)

Trainerul Cristina Elena Neguț a început activitatea în Constanța acum doi ani prin susținerea de workshopuri, seminarii și ateliere pe dezvoltarea personală a adulților. Cu o experiență de peste 11 ani în comunicare și relaționare, Cristina Elena Neguț are ca aliat metoda E.S.P.E.R.E., fondata de psiho-sociologul francez Jacques Salome, în toate demersurile sale cu parinti, profesori, elevi, studenti, invatatori, educatori, asistenti sociali etc. Cristina Neguț revine la Constanta cu lucruri noi și interesante care produc schimbare pozitivă în comportamentele adulților oferindu-le experiențe profunde de învățare. Evenimentele Cristinei Neguț se disting prin vizualizare, aplicabilitate în orice tip de relație interumană, iluminare profundă a aspectelor de viață, încărcarea cu energie pozitivă și creșterea motivației personale in viata de zi cu zi.