Noutati
 

Sa citim o carte impreuna! 31.03.2015 la Forte Life, ora 18:30

 


Posted March 30, 2015 by

Sa citim o carte impreuna 31 martie 2015

Intro

Hobby sau obicei, plăcere şi interes, cititul este o plus valoare.

Beneficii şi avantaje

Citind ne folosim creierul şi ne menţinem mintea activă, progresăm în plan personal, câştigăm informaţii motivaţionale, ne formăm un vocabular, ne disciplinăm şi ne augumentăm bagajul de cunoştinte. La nivel intrinsec cititul ajunge să ne sporească potenţialul, memoria, concentrarea, creativitatea, respectul faţă de propria persoană, concentrând forţele unei evoluţii generale a organismului uman.

Într-o societate modernă, care se plânge de dezechilibre, cititul este cea mai bună metodă de relaxare, deşi rămâne una clasică. Studii au arătat că şase minute de lectură reduc nivelul stresului cu până la 68%, ea ramânând una din cele mai eficiente, armonioase şi plăcute forme de destresare.

Prin prisma multitudinii subiectelor abordate în cărţi, avem posibilitatea să ne dezvoltăm gândirea, atât la nivel analitic cât şi la nivel argumentativ, iar implicaţiile pozitive ale cititului ajung şi la imaginaţie, perspectivă, empatie, comunicare.

Informaţii de specialitate, beletristică, arii cultural-artistice sau orice formă poate îmbraca arta scrisă, cititul rămâne unul din primele cuvinte pe care le învăţăm la şcoală şi reuneşte componente de bază ale creşterii armonioase ale omului.

Proiectul “Să citim o carte împreună” aduce laolaltă oameni şi idei. Fie că suntem membrii JCI sau doritori, fiecare întrevedere ne va da ocazia unui pas înainte în cunoaştere.

Data, ora şi locaţia

Ne reîntâlnim la a XII-a Ediție, la Forte Life, Marti, 31 martie 2015, ora 18:30, unde discutăm despre ”Șlefuitorul de diamante“, de Geshe Michael Roach, o carte care a devenit Biblia în domeniul afaceriilor de miliarde de dolari, o carte din care înveți succesul, o carte din care înveți cum să cauți potențialul ascuns al tuturor lucrurilor si să-l folosești la maxim pentru o mai mare prosperitate în viața personala și în afaceri.

Vă aşteptăm să socializăm, să împărtăşim experienţe şi idei, să învăţăm, să dăruim, să avansăm!

Be better!

Alina Munteanu
Vicepresedinte Internationalism 2015 JCI Romania
0727 885 804