Noutati
 

Seminarul Regional al Industriilor Creative la Constanta

 

0
Posted October 28, 2013 by

Forum National Industrii Creative_octombrieCreativitatea a schimbat și va continua să schimbe radical lumea în care trăim. Domenii precum arte vizuale, cinematografie, design, arhitectură, modă sau publishing sunt în fruntea strategiilor europene de dezvoltare economică și socială. Industriile creative românești reprezintă o zonă economică cu potențial uriaș ce poate contribui la dezvoltarea strategică a României.

Vă invităm joi, 31 octombrie, la primul seminar regional al industriilor creative din Constanța, organizat în cadrul proiectului Promovarea a Antreprenoriatului în Domeniul Industriilor Creative. Evenimentul va avea loc la Hotel Ibis, Strada Mircea cel Bătrân 39B-41, între 10.00 și 16.00. Înregistrarea participanţilor începe la 9.00.

Seminarul este un eveniment de networking și dezvoltare care-și propune să creeze o platformă de interacțiune între brandurile creative clujene și cei interesați să dezvolte un proiect aducător de profit în domenii bazate pe talent, inovație și creație artistică. Structura seminarului cuprinde o dezbatere pe tema strategiilor de dezvoltare a industriilor creative la nivel regional și trei ateliere de lucru ghidate de antreprenori:

  • Raluca Petre, lector doctor la Specializarea Jurnalism, Universitatea Ovidius din Constanța din anul 2008, cu interes specific în zona producției culturale de masă;
  • Adrian Tamaş a absolvit secția regie a UNATC în 2010. În 2012 a montat piesa Copenhaga de Michael Frayn la Teatrul Național Timișoara iar în prezent lucrează la montarea unei piese la Teatru de Stat Constanta.
  • Alina Niculescu Manea, trainer și consultant în industrii culturale și creative la GEA Strategy & Consulting și fondator Creative Business Cup România.
  • Răzvan Crișan, fondator al Asociației ORICUM, organizație ce promovează industriile creative în România și co-fondator ShortsUP, proiect cultural independent dedicat expunerii și promovării fimelor de scurtmetraj ;

 

Pentru buna organizare a evenimentului, vă rugăm să completați formularul de participare disponibil la www.crestetalente.ro/seminarii-regionale/inscriere-seminar-constanta, până marți, 29 octombrie. Agenda completă a evenimentului poate fi consultată pe www.crestetalente.ro.

 

Organizatorii ne așteaptă să vorbim despre cum putem crește impactul industriilor culturale și creative

la nivel național și local.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)