Stil, atitudine și pasiune la evenimentul “Femei de Afaceri cu Stil”, organizat de JCI Constanța

 

0
Posted May 11, 2013 by

Femei de Afaceri cu Stil - eveniment organizat de JCI ConstantaVineri, 10 mai 2013, între orele 17.30 – 20.30, JCI Constanța a organizat evenimentul “Femei de Afaceri cu Stil” în sala Traian a Hotelului Ibis din Constanța (www.ibishotels.ro).

La eveniment au participat 44 de doamne și domnișoare – membri ai JCI Constanța – www.jciconstanta.ro, prietene și simpatizante ale organizației, femei de afaceri care sunt parteneri și colaboratori ai JCI Constanța, top manageri sau persoane cheie în diferite companii și organizații.

Evenimentul a avut trei ingrediente esențiale: stil, atitudine și pasiune, care au fost abordate pe rând de cele trei invitate: Alina Mihalcea, Elena Frîncu și Irina Markovits – trei distinse doamne, femei de succes, care au împărtășit din experiența lor participantelor la eveniment:

ATITUDINE – Speaker: Alina Mihalcea – HR Business Partner Rompetrol Petrochemicals Constanța
– Cum putem deveni lideri în companiile noastre prin rolurile de manageri, intraprenori sau antreprenori?
– Cum să atingem echilibrul între carieră și viața personală?

PASIUNE – Speaker: Elena Frîncu – membru în Comitetul Executiv al Comitetului Olimpic Sportiv Român
– Putem face performanță din pasiune?
– Pasiunea este un indicator al succesului sau doar un impuls care te face sa devii irațional? Care sunt factorii care ne pot conduce spre succes?
– Cum este drumul spre o cariera de success?

STIL – Speaker: Irina Markovits – fondator ImageMatters.ro
– Cum să-ți construiești un brand personal prin stilul abordat?
– Cum să-ți administrezi imaginea profesională?

“Filosofia Image Matters este simplă: a avea stil înseamna să te îmbraci în armonie cu înfățisarea ta și pentru a-ți exprima personalitatea. […] Pentru ca stilul tău vestimentar să-ți reflecte stilul de viață și personalitatea.”

Participantele la acest eveniment au parcurs câteva ore pline de inspirație alături de femei de carieră cu aspirații profesionale înalte. Au profitat de o ocazie excelentă de a face networking și au identificat posibile colaboratoare, cliente și chiar prietene, pe parcursul evenimentului și în timpul pauzei de cafea.

Multumim speaker-ilor: Irina Markovits, Alina Mihalcea, Elena Frîncu și partenerilor noștri: Image Matters, Junkers Design, Patiseria Dulce, Iowemed, Flux Group, Demmers Teehaus, Akcees, Pure Fitness, City Events & Balloons, Forte Life, PlayXP.net, Evenimente Constanta, care au făcut posibilă desfășurarea acestui eveniment.

Coordonator eveniment:
Corina Alexandroae
Local President 2013 JCI Constanta

www.jciconstanta.ro


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)