Inscrieri editia a 7-a

 


Posted May 2, 2014 by

Pentru a vă rezerva un loc la JCI PLAY 4×4 editia a 7-a din 17 mai 2014, vă rugăm să completați formularul de înscriere de mai jos și să trimiteți dovada plății pe adresa 4×4@jciconstanta.ro până pe data de 16 mai 2014.

Termen limita de inscriere: 16 mai 2014.

Atentie! Locurile sunt limitate!
Ne rezervăm dreptul de a selecta participanții, in limita locurilor disponibile.

Pachetul 1150 lei/persoana – include tot programul zilei de 17 mai 2014 pentru JCI PLAY 4×4.

Poți participa chiar și fără a avea mașina personală 4×4 sau loc în mașina unui prieten.
Pachetul 2
200 lei/persoană – include tot programul zilei de 17 mai 2014 pentru JCI PLAY 4×4 si 1 (un) loc in masina de teren. Acest pachet este destinat persoanelor care nu vin cu masina de teren proprie sau nu au un loc in masina unui prieten care participa la eveniment.

Membrii JCI și membrii Off-road în Dobrogea beneficiază de un discount de 50 lei din prețul pachetelor de mai sus.

Plata se poate face în contul Asociației Junior Chamber International Constanta: RO21BTRLRONCRT0235391701,  deschis la Banca Transilvania Constanta. Vă rugăm să trimiteți dovada plății pe adresa de email 4×4@jciconstanta.ro.

Recomandari de echipament pentru participanti si masini:

ECHIPAMENT PERSONAL INDIVIDUAL: rucsac/rucsacel, echipament tip “montan” sau haine cat mai sportive, haine groase, pelerine de ploaie, caciula/sapca, manusi, tricou/haine de schimb (pot transpira sau se pot murdari), ochelari de soare, APA si SANDWICH/ENERGIZANTE, aparat foto, lanterna, carti de vizita.

ECHIPAMENT PENTRU MASINILE/SOFERII DE OFFROAD: echipamente offroad (roata rezerva, ulei, apa parbriz, cris, chei, levier, cablu tractare, troliu, ,compressor/pompa), statii, APA si SANDWICH/ENERGIZANTE, VESTA REFLECTORIZANTA, trusa prim ajutor, patura, haine de “tavaleala” si manusi, statii si tel mobile incarcate, rezervorul plin.