Inscrieri editia a 9-a

 


Posted April 17, 2015 by

Pentru a vă rezerva un loc la JCI PLAY 4×4 editia a 9-a din 16 mai 2015, vă rugăm să completați formularul de înscriere de mai jos și să trimiteți dovada plății pe adresa 4×4@jciconstanta.ro.

Atentie! Inscrierile in ziua evenimentului vor include o taxa suplimentara de 50 lei!

Ne rezervăm dreptul de a selecta participanții, in limita locurilor disponibile.

Pachetul 1 – 150 lei/persoana – include tot programul zilei de 16 mai 2015 pentru JCI PLAY 4×4.

Poți participa chiar și fără a avea mașina personală 4×4 sau loc în mașina unui prieten.
Pachetul 2
 – 200 lei/persoană – include tot programul zilei de 16 mai 2015 PLAY 4×4 si 1 (un) loc in masina de teren. Acest pachet este destinat persoanelor care nu vin cu masina de teren proprie sau nu au un loc in masina unui prieten care participa la eveniment.

Pentru grupuri mai mari de 4 persoane, care participa cu masina de teren proprie, oferim un discount de 20%.

Membrii JCI beneficiază de un discount de 50 lei din prețul pachetelor de mai sus.

Metode de plata :

1. In contul Asociației Junior Chamber International Constanta:RO21BTRLRONCRT0235391701,  deschis la Banca Transilvania Constanta. Vă rugăm să trimiteți dovada plății pe adresa de email 4×4@jciconstanta.ro.

2. La Forte Life (Bd. Tomis nr.235, complex Dacia, etaj 1). Va rugam sa trimiteti confirmarea platii pe adresa de email 4×4@jciconstanta.ro.

Recomandari de echipament pentru participanti si masini:

ECHIPAMENT PERSONAL INDIVIDUAL: rucsac/rucsacel, echipament tip “montan” sau haine cat mai sportive, haine groase, pelerine de ploaie, caciula/sapca, manusi, tricou/haine de schimb (pot transpira sau se pot murdari), ochelari de soare, APA si SANDWICH/ENERGIZANTE, aparat foto, lanterna, carti de vizita.

ECHIPAMENT PENTRU MASINILE/SOFERII DE OFFROAD: echipamente offroad (roata rezerva, ulei, apa parbriz, cris, chei, levier, cablu tractare, troliu, ,compressor/pompa), statii, APA si SANDWICH/ENERGIZANTE, VESTA REFLECTORIZANTA, trusa prim ajutor, patura, haine de “tavaleala” si manusi, statii si tel mobile incarcate, rezervorul plin.