S-au deschis înscrierile pentru JCI PLAY 4×4 editia a 5-a Vama Veche

 


Posted April 22, 2013 by

S-au deschis înscrierile pentru JCI PLAY 4×4 editia a 5-a Vama Veche.

Pentru a vă rezerva un loc la eveniment vă rugăm să completați formularul de înscriere de mai jos și să trimiteți dovada plății până pe data de 15 mai 2013. (S-a prelungit termenul de înscriere care era 10 mai.)

Atentie! Locurile sunt limitate!
Pentru cei care optează pentru pachetele cu cazare: locurile de cazare se vor ocupa în limita locurilor disponibile, după regula primul venit, primul servit. Ne rezervăm dreptul de a selecta participanții, deoarece locurilor sunt limitate.

Pachetul 1 – 400 lei/persoana* – de vineri seara până duminică după-amiaza (cina vineri, cazare în cameră dubla, mic dejun sâmbătă, participare la roadbook, prânz în aer liber, party sâmbătă, cazare în cameră dublă, mic dejun, trial, prânz în aer liber, festivitate de premiere).

Pachetul 2 – 300 lei/persoană* – de vineri seara până duminică după-amiază – Este pachetul 1 fără cazare (se poate dormi acasă, la cort, în rulotă sau la un prieten, dar participă la cina de vineri și la cina festivă de sâmbătă).

Pachetul 3 – 300 lei/persoană* – de sâmbătă dimineață până duminică după-amiază (roadbook, prânz în aer liber, party sâmbătă, cazare în dublă, mic dejun, trial, pranz în aer liber, festivitate de premiere)

Pachetul 4 – 250 lei/persoană* – de sâmbătă dimineață până duminică după-amiază – Este pachetul 3 fără cazare (se poate dormi acasă, la cort, în rulotă sau la un prieten, dar participă la cina festivă de sâmbătă).

*La prețurile pachetelor afișate mai sus se adaugă 50 lei în cazul persoanelor care au nevoie de un loc într-o mașină de teren.
Membrii JCI și membrii Off-road în Dobrogea beneficiază de un discount de 50 lei din prețul pachetelor de mai sus.

În cazul în care veniți cu însoțitori (sot(ie), prieten(a), copil care nu participă la programul JCI PLAY 4×4), vă rugăm să completați detalii la sectiunea Comentarii în formularul de înscriere. Vă vom contacta noi pentru confirmarea detaliilor și calculul pachetului.

Plata se poate face în contul Asociației “Offroad în Dobrogea”: RO36 BRDE 140S V979 5261 1400 deschis la BRD Mangalia. Vă rugăm să trimiteți dovada plății pe adresa de email 4×4@jciconstanta.ro.

Poți participa chiar și fără a avea mașina personală 4×4 sau loc în mașina unui prieten.

Recomandari de echipament pentru participanti si masini:

ECHIPAMENT PERSONAL INDIVIDUAL: rucsac/rucsacel, echipament tip “montan” sau haine cat mai sportive, haine groase, pelerine de ploaie, caciula/sapca, manusi, tricou/haine de schimb (pot transpira sau se pot murdari), ochelari de soare, APA si SANDWICH/ENERGIZANTE, aparat foto, lanterna, carti de vizita.

ECHIPAMENT PT MASINILE/SOFERII DE OFFROAD: echipamente offroad (roata rezerva, ulei, apa parbriz, cris, chei, levier, cablu tractare, troliu, ,compressor/pompa), statii, APA si SANDWICH/ENERGIZANTE, VESTA REFLECTORIZANTA, trusa prim ajutor, patura, haine de “tavaleala” si manusi, statii si tel mobile incarcate, rezervorul plin.