Noutati
 

Au inceput inscrierile pentru BuzzCamp Constanta!

 


Posted April 28, 2014 by

JCI Constanta susține evenimentul BuzzCamp, care va avea loc în ziua de 6 mai 2014, la Hotelul Ibis din Constanța.

buzz-camp-constantaBuzzCamp se adresează tinerilor profesioniști, studenți și absolvenți, aflați la începutul drumului. Este mai mult decât un eveniment de business. Este locul unde tinerii află informații despre cele mai bune perspective de angajare și au ocazia să interacționeze cu reprezentanți ai companiilor, traineri de top, vedete și role models.

După edițiile de succes din Brașov, București, Timișoara și Cluj, maratonul BuzzCamp va ajunge și în Constanța. Conceput ca un mix de dezvoltare personală și orientare în carieră, bine definit și organizat, evenimentul BuzzCamp îi invita pe tinerii constănțeni în fața unor speakeri de renume (de la vedete până la traineri recunoscuți) și a celor mai mari companii de pe piața internațională.

Evenimentul cuprinde doua parti: în prima parte se desfasoara Conferința cu tema “Cum ne dezvoltăm în Secolul vitezei”, iar în partea a doua participanții vor fi invitați la două Workshopuri care se vor desfașura în paralel: Atelierul de companii, susținut Lidl România, și Workshopul de dezvoltare personală.

În cadrul conferinței vom vizualiza interviul înregistrat de George Ivașcu, oferit în exclusivitate pentru participanții BuzzCamp, precum și discursurile inspiraționale din partea unor speakeri precum Ioana Enache, General Manager Amway Romania, Ramona Leonida, fondator Evenimente Constanta și Cormel Marcu, Director de programe Mind Evolution.

Invitația echipei BuzzCamp catre publicul constantean este cât se poate de originala:

„Prieten BuzzCamp vechi, nou sau viitor, înscrie-te AICI, notează-ți data în agendă și pregătește-te pentru un eveniment care îți va bucura nu numai mintea dar și sufletul. Și dacă dorești să îți faci o idee despre cum va fi ziua ta la BuzzCamp, te invităm să răsfoiești albumul foto al evenimentului din București.”

Pentru detalii despre eveniment:

Alexandra Nica

Coordonator PR

inspire
Tel 0371 407 126 | Mobil +40 729 923 450