Noutati
 

Conferinta Afaceri.ro Tulcea, joi, 19 iunie 2014

 


Posted June 18, 2014 by

Banner Conferinta afaceri Tulcea 300x250 pxPe 19 iunie, la Hotel Delta ****, oamenii de afaceri din Tulcea sunt asteptati la conferinta Afaceri.ro – Training / Workshop “Black Sea – BI NET”.

Evenimentul isi propune sa furnizeze informatii practice despre internationalizarea afacerilor si surse de finantare.

Pe 19 iunie, la Hotel Delta ****, oamenii de afaceri din Tulcea sunt asteptati la Conferinta Afaceri.ro: Training / Workshop “Black Sea – BI NET”, pentru a afla cele mai noi informatii privind internationalizarea afacerilor si sursele de finantare.
Speakerii prezenti la aceasta editie sunt importanti oameni de afaceri si specialisti din domeniu: Alexandru Lazescu – Analist economic, Dana Ghinet – Manager partener la Acces Project Investments, Natalia Budescu – Director A.C.T. E.D.J., Cristian Culea – Initiator JCI PLAY 4×4, Marius Alexa – CEO Arhipelago.

Programul evenimentului, informatii despre invitati si alte detalii sunt disponibile pe pagina web a Conferintei.
Participarea la eveniment este gratuita, in limita locurilor disponibile. Pentru a va rezerva un loc, completati formularul de inscriere. Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile.

Despre “Black Sea BI-Net” – “Reteaua Regionala a Incubatoarelor de Afaceri” in Bazinul Marii Negre
Pe 19 iulie 2013, Organizatia pentru Dezvoltarea Sectorului Intrprinderilor Mici si Mijlocii (ODIMM), impreuna cu partenerii din Turcia, Grecia, Romania, Armenia si Ucraina a dat start Proiectului „Reteaua Regionala a Incubatoarelor de Afaceri” (Black Sea BI-NET).

Proiectul are drept scop crearea unei retele internationale de incubatoare in bazinul Marii Negre, transferul de tehnologii, schimbul de bune practici si sustinerea IMM-urilor incubate sa internationalizeze.

Obiectivul general al proiectului “Black Sea BI-Net” este sa accelereze dezvoltarea unei economii productive si competitive si sa imbunatateasca cooperarea in regiunea bazinului Marii Negre.