Noutati
 

Cum să te vinzi?

 

0
Posted October 4, 2017 by

Florin Șomodi

Vino să participi la sesiunea “Cum să te vinzi mai bine ca antreprenor și freelancer” alături de trainerul Florin Somodi sâmbătă, 7 octombrie, începând cu oră 9.00 la Campusul Universității “OVIDIUS” Constanța, corp A, sala E115, etaj 1.

La sesiune vei învăța să:

  1. Formulezi o viziune puternică și energizantă 
  2. Comunici inteligent cum aduci valoare adăugată clienților 
  3. Definești profilul clientului perfect 
  4. Identifici cele mai eficiente canale de comunicare cu clienții 
  5. Afli cel mai eficient mod de abordare a prospecților 
  6. Metode de obținere a celor mai profitabile contracte

Condiții de participare:

Acest training este organizat de asociația JCI Constanța și are accesul GRATUIT pentru studenții Universității “OVIDIUS” Constanța în limita locurilor disponibile. 

Dacă nu ești student, participarea la training este 45 lei/persoană.

Înscrierile se fac la numărul de telefon 0722828121.

Florin Somodi (Director Dezvoltare Nord JCI Romania) completează echipa de traineri prezenți la Conferința Națională JCI Romania 2017 unde va susține trainingul “Cum să te vinzi mai bine ca antreprenor sau freelancer”.

Florin este membru JCI Cluj din 2011, el livrează periodic traininguri de vânzări și facilitează seminarii de dezvoltare strategică pentru JCI Cluj, JCI Tg-Mureș, JCI Romania. A lucrat cu peste 300 de antreprenori în programele Tineri antreprenori de succes, Entreprenorship in Human Resources (JCI Romania), SALT (JCI Cluj), Start în Afaceri (Zalau), Future Business Man (Tg-Mureș).

Este managing partner al SALES SQUAD Romania, scoala de vânzări și agenție de vânzări externalizate, Co-Fondator și Business coach al programului de dezvoltare antreprenorială Titirez Bootcamp. Scrie pe blogurile http://florinsomodi.ro/blog/ si https://salessquad.ro/blog/.

Florin Șomodi este invitat periodic ca trainer, mentor sau speaker la evenimente de dezvoltare a startupurilor: Innovation Lab 2.0, DefineSchool, Personal Development School, Business Development School (Cluj-Napoca)

Participând la Workshopul de vânzări, vei deprinde instrumente și tehnici concrete care te vor ajuta să te poziționezi și să îți vinzi mai bine ideile și competențele clienților sau partenerilor.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)