Business Networking Event la Constanta

 


0
Posted October 22, 2015 by

Ai o afacere, esti la inceput de drum sau vrei sa te extinzi? Te gandeai cum ai putea sa-ti creezi contacte noi, colaboratori si parteneri de afaceri? Pentru asa ceva a fost creat B.N.E. (Business Networking Event).

MIERCURI, 28 OCTOMBRIE, incepand cu ORA 19.00, JCI Constanta organizeaza B.N.E., un eveniment bine-cunoscut pe plan national si international, la restaurantul HARLEQUIN din Mamaia. Business Networking Event are drept scop interactiunea intre oamenii de afaceri, manageri sau persoane “cheie” din diverse companii sau organizatii, membrii sau parteneri JCI Constanta si orice persoana interesata de noi parteneri sau colaboratori in afaceri.

Evenimentul este conceput sub forma de speed-dating, astfel incat toti participantii sa interactioneze unul cu celalalt, timp de 5 minute, prin rotatie.  Astfel, toti cei prezenti in sala au posibilitatea sa identifice cai de colaborare in viitor.

De ce sa fii prezent la acest eveniment?

Iti extinzi reteaua de contacte de business cu profesionisti dintr-o gama variata de domenii

Faci parte dintr-o comunitate dinamica de specialisti cu impact si potential de dezvoltare

Vei cunoaste potentiali noi clienti, colaboratori, furnizori, parteneri

Vei identifica noi idei, resurse si informatii de valoare

Ai oportunitatea sa te prezinti ca specialist sau sa-ti promovezi afacerea intr-o comunitate de profesionisti

Business Networking Event

ACCESUL LA EVENIMENT

Taxa de participare este de 45 de lei, in care sunt incluse gustari si bauturi. Participantii vor primi vouchere si premii din partea partenerilor la eveniment. Locuri disponibile: 24.

Taxa de participare se achita in contul JCI Constanta:
RO21BTRLRONCRT0235391701, CUI 33043911
Dovada platii se trimite pe adresa jciconstanta@gmail.com

Pentru inscrieri la eveniment va rugam sa sunati la 0726.682.371 (Diana Stoica). Accesul la eveniment se face doar cu rezervare si confirmarea inscrierii.

ACCESUL LA EVENIMENT PRESUPUNE

• Plata taxei de participare la eveniment • Atitudine profesionista • Carti de vizita • Respectarea orei de incepere a evenimentului.

parteneri BNE

PARTENERI: X-printing, Crucial Systems, Hypermarketul CORA City Park Mall, Regina Maria, Junior, Restaurant Harlequin Mamaia, Parcul de aventura Paradis Land, Zip Escort-Poligon Tragere, Dream Explorer, Camara cu Merinde, Hotel IAKI, Balta Vlahi, Visual Mesh Studio

PARTENERI MEDIA: evenimente-constanta.ro, KISS FM, MAGIC FM, NTV, Cuget Liber, Telegraf

ORGANIZATOR: Junior Chamber International (JCI)

Junior Chamber International (JCI) este o organizaţie neguvernamentală internaţională care numără 200.000 de membri – tineri lideri, antreprenori şi profesionişti cu vârste între 18 şi 40 de ani – în peste 100 de ţări. Pornind de la viziunea JCI „de a fi cea mai importantă reţea globală de tineri activi”, membrii JCI îşi propun să transpună în realitate misiunea JCI „de a oferi oportunităţi de dezvoltare prin care tinerii să dobândească puterea de a crea schimbări pozitive”. Printre membrii marcanți ai Junior Chamber International s-au numarat: Kofi ANNAN (Secretar General al ONU), foști președinți ai SUA : George BUSH Sr., Bill CLINTON, Gerald FORD, Richard NIXON, președintele Franței, Jacques CHIRAC, prințul ALBERT de Monaco, fostul Prim-Ministru al Japoniei, Keizo OBUCHI, fostul Prim-Ministru al Poloniei, Jan BIELECKI, și multe alte personalități, care s-au afirmat ulterior în cele mai diverse domenii.

Junior Chamber International România – În România, Junior Chamber International s-a înfiinţat în anul 2002 la Bucureşti, în prezent existând organizaţii locale JCI în 10 orașe din țară, dintre care amintim: București, Timişoara, Constanţa, Braşov, Iaşi, Cluj Napoca, Buzau, Craiova, Targu Mures, Ploiești. Proiectele JCI România sunt întreprinse pe una din cele 4 mari arii promovate de JCI la nivel internaţional: afaceri (proiectul Tineri Antreprenori, Business Networking Event, etc.), dezvoltare individuală (JCI Training), relaţii internaţionale (conferinţe internaţionale JCI şi programe de twinning) şi responsabilitate faţă de comunitate (proiecte sociale).

Be Better! Vizitaţi pagina de internet www.jciconstanta.ro pentru a afla ştiri la zi şi informaţii de ultimă oră despre JCI Constanța.

– See more at: http://evenimente-constanta.ro/speed-dating-pentru-afaceri-business-networking-event-la-constanta/#sthash.mRhN7paq.dpuf


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)