Business Networking Event organizat de JCI Constanta

 

1
Posted October 31, 2013 by

Care este cheia succesului în afaceri sau în viața profesională? Pregătirea și experiența, calitatea serviciilor sau a produselor, bugetul de care dispui, informația? Cu siguranța aceștia sunt factori foarte importanți în atingerea obiectivelor profesionale și în marcarea profitului.

JCI Constanța consideră că la fel de importante sunt și conexiunile pe care le ai. Networking- ul înseamnă calea cea mai simplă de a obține informații, înseamnă extinderea rețelei de contacte. Este o comunicare directă și eficientă cu parteneri, potențiali colaboratori sau clienți, este o modalitate la îndemna oricui de a-și construi brandul personal sau al companiei la care lucrează.

Scopul evenimentului este acela de a facilita interacțiunea dintre diverse persoane ce activează în medii profesionale diferite. JCI Constanța își propune să devină un liant între oameni de afaceri sau profesioniști.

business networking event by JCI Constanta

Desfășurare: evenimentul extinde ideea de speed- dating la mediul profesional. Astfel, fiecare participant are șansa să interacționeze, pe rând, cu toți ceilalți participanți. Fiecare conversație durează 5 minute, în care interlocutorii sunt încurajați să facă schimb de cărți de vizită și să descrie cât mai clar cu ce se ocupa, să “se vândă” cât mai bine, să- și facă cunoscute serviciile sau produsele.

Participanții vor avea ocazia nu numai de a-și lărgi rețeaua de contacte, dar vor afla în cadrul prezentării Microsoft – partener al evenimentului și cum pot avea acces la cele mai noi instrumente de comunicare si colaborare pentru productivitate imbunatatita si o imagine profesionala de succes.

Cine poate participa: evenimentul este destinat oricărei persoane interesate de dezvoltarea rețelei de contacte, dar și de dezvoltare personală, persoanelor active- antreprenori, manageri, profesioniști, persoane care-și caută un loc de muncă.

Când?  Marți – 5 noiembrie 2013, ora 18.00

Unde? La Forte Life (zona Dacia).

Investiție: 30 lei, biletul de intrare cuprinde și o băutură răcoritoare.

Înscrierile se fac telefonic la numărul 0727 23 77 22 – Jo Stoica sau cu ajutorul formularului de contact de mai jos:

Despre JCI

Junior Chamber International (JCI) este o organizaţie neguvernamentală internaţională care numără 200.000 de membri – tineri lideri, antreprenori şi profesionişti cu vârste între 18 şi 40 de ani – în peste 100 de ţări. Pornind de la viziunea JCI „de a fi cea mai importantă reţea globală de tineri activi”, membrii JCI îşi propun să transpună în realitate misiunea JCI „de a oferi oportunităţi de dezvoltare prin care tinerii să dobândească puterea de a crea schimbări pozitive”. Printre membrii marcanți ai Junior Chamber International s-au numarat: Kofi Annan (Secretar General al ONU), foști președinți ai SUA : George Bush Sr., Bill Clinton, Gerald Ford, Richard Nixon, președintele Franței, Jacques Chirac, prințul Albert de Monaco, fostul Prim-Ministru al Japoniei, Keizo Obuchi, fostul Prim-Ministru al Poloniei, Jan Bielecki, și multe alte personalități, care s-au afirmat ulterior în cele mai diverse domenii.

În România, Junior Chamber International s-a înfiinţat în anul 2002 la Bucureşti, în prezent existând organizaţii locale JCI în mai multe orașe din țară, dintre care amintim: Braşov, București, Buzau, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi, Lugoj, Ploiesti, Timişoara. Proiectele JCI România sunt întreprinse pe una din cele 4 mari arii promovate de JCI la nivel internaţional: afaceri (proiectul Tineri Antreprenori, Business Networking Event, etc.), dezvoltare individuală (JCI Training), relaţii internaţionale (conferinţe internaţionale JCI şi programe de twinning) şi responsabilitate faţă de comunitate (proiecte sociale).

 

Be Better! Vizitați pagina de internet www.jciconstanta.ro pentru a afla știri la zi și informații de ultima oră despre JCI Constanța.

Persoana de contact:
Jo Stoica

0727 23 77 22


One CommentLeave a Response


(required)