QuickLink – business speed networking pentru femei de afaceri

 


0
Posted March 8, 2017 by

Este început de primavară, perioada ideala pentru noi colaborări și parteneriate de afaceri. Dacă îți doresti o afacere înfloritoare te invitam la o întâlnire marca B.N.E. (Business Networking Event), dedicată tuturor femeilor de afaceri, sub titulatura de Quicklink.

Joi, 16 martie, începand cu ora 18.30, JCI Constanta organizeaza o noua editie de Business Networking Event (B.N.E.), un eveniment bine-cunoscut pe plan național și internațional, la restaurantul HARLEQUIN din Mamaia.

 

Având în vedere că luna martie este luna femeii, această ediție va avea un format special dedicat exclusiv femeilor antreprenoare.
QUICKLINK are drept scop interacțiunea dintre femeile de afaceri, manageri sau persoane „cheie” din diverse companii sau organizații, membrii sau parteneri JCI Constanța și orice persoană interesată de noi parteneri sau colaboratori în afaceri.
Evenimentul este conceput sub forma unui speed networking, astfel încât doamnele și domnișoarele să interacționeze una cu celalalta, pe rând, timp de 5 minute. Astfel, toate femeile de afaceri prezente în sală au posibilitatea să dea startul unor parteneriate de succes.

INSCRIERI
Înscrierile la eveniment se fac la numărul de telefon: 0732.833.443 (Romina Fantana). Taxa de participare la eveniment este 50 lei/persoana. Participantii vor primi vouchere si premii din partea partenerilor la eveniment. Locuri disponibile: 16.

Taxa de participare se achita in contul JCI Constanta:
Junior Chamber International Constanta, Banca Transilvania.
RO21BTRLRONCRT0235391701, CUI 33043911
Dovada platii se trimite pe adresa office@jciconstanta.ro

Event Manager: Cosmin Chitu (0727.537.902)

Junior Chamber International (JCI) este o organizaţie neguvernamentală internaţională care numără 200.000 de membri – tineri lideri, antreprenori şi profesionişti cu vârste între 18 şi 40 de ani – în peste 100 de ţări. Pornind de la viziunea JCI „de a fi cea mai importantă reţea globală de tineri activi”, membrii JCI îşi propun să transpună în realitate misiunea JCI „de a oferi oportunităţi de dezvoltare prin care tinerii să dobândească puterea de a crea schimbări pozitive”. Printre membrii marcanți ai Junior Chamber International s-au numarat: Kofi ANNAN (Secretar General al ONU), foști președinți ai SUA : George BUSH Sr., Bill CLINTON, Gerald FORD, Richard NIXON, președintele Franței, Jacques CHIRAC, prințul ALBERT de Monaco, fostul Prim-Ministru al Japoniei, Keizo OBUCHI, fostul Prim-Ministru al Poloniei, Jan BIELECKI, și multe alte personalități, care s-au afirmat ulterior în cele mai diverse domenii.

Junior Chamber International România – În România, Junior Chamber International s-a înfiinţat în anul 2002 la Bucureşti, în prezent existând organizaţii locale JCI în 10 orașe din țară, dintre care amintim: București, Timişoara, Constanţa, Braşov, Iaşi, Cluj Napoca, Suceava, Craiova, Targu Mures, Prahova, Galati. Proiectele JCI România sunt întreprinse pe una din cele 4 mari arii promovate de JCI la nivel internaţional: afaceri (proiectul Tineri Antreprenori, Business Networking Event, etc.), dezvoltare individuală (JCI Training), relaţii internaţionale (conferinţe internaţionale JCI şi programe de twinning) şi responsabilitate faţă de comunitate (proiecte sociale).

Be Better! Vizitaţi pagina de internet www.jciconstanta.ro pentru a afla ştiri la zi şi informaţii de ultimă oră despre JCI Constanța.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)