Conferinta Regionala JCI Romania Sud, 16-17.05.2013, Vama Veche

 

0
Posted April 29, 2013 by

crs2013-afis-webJCI Constanța organizează Conferința Regională JCI Romania – Sud în perioada 16.05.2013 – 17.05.2013.
Alături de Conferința Regională, pe 18.05.2013 și 19.05.2013, va avea loc evenimentul JCI Play 4×4 editia a 5-aoff-road business networking session. Este un eveniment atractiv, unic în România. De aceea, ne dorim să le oferim colegilor din JCI ocazia de a fi prezenți fără a realiza o deplasare suplimentară în Constanța.

JCI Constanța vă propune acest eveniment ca un mix între team building, cunoaștere, networking și distracție în spiritul JCI, la malul mării.
Conceptul acestui Regional Meeting este acela de HUB, adică de cadru pentru activități de echipă, fiind un loc unde fiecare persoană și organizație locală va fi pusă în valoare, unde fiecare dintre participanti are rolul său și contribuie la creșterea valorică a HUB-ului.

Agenda-RM-SudProgramul de training al Conferinței Regionale va fi deschis de către Președintele JCI Romania 2013 – Ionuț Țața, care va susține cursul JCI Achieve sau “cursul despre dezvoltarea organizațiilor locale JCI”, esențial pentru înțelegerea principiilor, scopului și dinamicii organizației locale JCI.

Dupa pauza de prânz, vom avea parte de un training pentru dezvoltarea tinerilor lideri – Formarea echipelor – livrat de Sorin Peligrad, Vicepreședinte JCI România Regiunea Sud 2013, apoi de o dezbatere pe o tema de interes național: “Nevoia de ISD (investiții străine directe) pe întreg teritoriul țării”, susținută de Radu Limpede, Senator JCI Romania, Președinte National JCI România în 2007, cu bogată experiență în domeniul economiei și finantelor.

În partea a doua a Conferinței, fiecare Organizație Locală/ Grup de Inițiativă va avea la dispoziție 20 – 30 minute, în care să prezinte un subiect sau o tema de interes, un proiect sau eveniment important, care să poată aduce un plus de valoare fiecărui membru, individual, dar și colectiv – organizației din care face parte.
În acest fel  vor fi folosite cele mai bune “ingrediente”- experiența într-un domeniu, abilitățile de comunicare, energia, pasiunea, creativitatea, abilitățile de leadership, iar Conferința Regională JCI Romania – Sud va fi un loc propice în care să exersați, să învățați, să promovați și să dezvoltați proiecte.În celelalte două zile, adrenalină va fi la maxim: aventură, spirit de echipă, curaj și pasiune se vor reuni în tradiționalul eveniment JCI Play 4×4, ediția a 5-a (http://4×4.jciplay.net/). Vino să cunosti oameni ca tine care își pun pasiunea în acțiune!

Gazda evenimentului va fi Complexul Hotelier Laguna din Vama Veche, complex ce cuprinde Hotel Laguna și Restaurant Corsarul (http://www.corsarulvamaveche.ro/index.html, sau http://www.facebook.com/pages/Hotel-Laguna-Vama-Veche/121214854579283) .
La conferință sunt invitați să participe toți colegii din Organizațiile Locale ale JCI Romania, dar, în special, sunt așteptați colegii din Regiunea de Sud, membrii actuali ai boardului național JCI Romania sau foști membri din echipele anterioare.

Taxa de participare Conferința Regională JCI România Sud (16 -17.05.2013) este de 250 lei/persoană (de joi seara până sâmbătă dimineața – cazarea și toate mesele incluse).

Program-JCI-Play-4x4,-editia-a-5-aTaxa de participare  la ambele evenimente – Conferința Regională JCI România Sud și JCI Play 4×4 ediția a 5-a ( pachet de joi seara până duminică după-amiază, care include Conferința Regională, cazarea și toate mesele, precum și participarea la cele două zile de JCI Play 4×4 – traseu pe road-book și trial, loc în mașină de teren), este de 600 lei/persoană, iar membrii JCI și Off-road în Dobrogea beneficiază de un discount de 100 lei, prețul final fiind de 500 lei/persoană.

Taxa de participare doar pentru JCI Play 4×4 ediția a 5-a (pachet de vineri seara până duminică după-amiază, care include cazarea și toate mesele, precum și participarea la cele doua zile de JCI Play 4×4 – traseu pe road-book și trial)  este de 400 lei/persoana, iar membrii JCI și Off-road în Dobrogea beneficiază de un discount de 50 lei, prețul final fiind de 350 lei/persoană. La prețul de 350 lei/persoană se adaugă 50 lei, în cazul persoanelor care au nevoie de un loc într-o mașină de teren.

În cazul în care veniți cu însoțitori (sot(ie), prieten(a), copil care nu participă la programul Conferintei sau JCI PLAY 4×4), vă rugăm să completați detalii la sectiunea Comentarii în formularul de înscriere. Vă vom contacta noi pentru confirmarea detaliilor și calculul pachetului.

Dacă vreți să rămâneți până duminică la Hotel Laguna, fără a participa la JCI PLAY 4×4, vă informăm că se poate. Taxa este de 400 lei în acest caz și nu include mesele de prânz de sâmbătă și duminică.

Pentru a vă rezerva un loc la eveniment vă rugăm să completați formularul de înscriere de mai jos și să trimiteți dovada plății până pe data de 10 mai 2013. Plata se poate face în contul Asociației “Offroad în Dobrogea”: RO36 BRDE 140S V979 5261 1400 deschis la BRD Mangalia. Vă rugăm să trimiteți dovada plății pe adresa de email 4×4@jciconstanta.ro.

Vă așteptăm cu drag!

Coordonator proiect:
Corina Alexandroae
Local President 2013 JCI Constanta
http://www.jciconstanta.ro/

Telefon: 0730.016.122, 0760.968.180
E-mail: corinaalexandroae@yahoo.com


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)