JCI PLAY 4×4 editia a 11-a – Peștera Liliecilor – 20 mai 2017

 


Posted May 4, 2017 by

JCI CONSTANȚA PREZINTĂ
ediţia a 11-a JCI PLAY 4×4, PESTERA LILIECILOR

Cel mai prestigios eveniment de off-road business networking din Constanţa revine în atenţia constănţenilor activi, cu spirit de aventură!

JCI Constanţa, Active Training și PlayXP.net vă invită la cea de-a 11-a ediție JCI PLAY 4×4  – eveniment de networking între prefesionişti şi oameni de afaceri din Constanţa şi alte zone ale ţării, pasionaţi de activităţi în aer liber pe un traseu off-road presărat cu activităţi inedite de teambuilding.

 

jci play 4x4 editia a 11-a

 

Scopul proiectului JCI PLAY 4×4 este dezvoltarea mediului de afaceri constănțean prin realizarea întâlnirilor de „off-road business networking”, fiind o oportunitate de a obține valoare adaugată pentru timpul liber, îmbogățită prin mediu și parteneri.

Startul va fi dat de la VIVO! Constanta, începând cu ora 08:30, unde se vor forma echipele şi va avea loc un scurt instructaj.

Ediția a 11-a a evenimentului se va desfăşura pe parcursul unei zile, pe traseul: Năvodari- Balta Tașaul- Gura Dobrogei- Peștera Liliecilor, si vor fi vizitate și alte obiective turistice deosebite din aceasta zonă. Participanții vor fi împartiți în echipe și vor avea de îndeplinit mai multe misiuni interesante. Pe traseu se vor desfașura o serie de activități antrenante: jocuri de strategie și de comunicare în cadrul fiecărei echipe formate .

De asemenea, participanții la eveniment vor afla informații interesante despre istoria Dobrogei, vor admira peisaje memorabile şi vor descoperi adevărate comori ale zonei.

Destinația finală va fi Mănăstirea Sfântul Dionisie unde participanții și membrii JCI vor petrece la o masă câmpenească.

De asemenea, organizatorii au pregătit surprize pentru toți participanții. La toate acestea se adaugă interacțiunea cu oameni valoroși și o experiență off-road de neuitat. Fotografii prezenţi la eveniment vor imortaliza momentele cheie de pe parcursul traseului.

 

 

ÎNSCRIERI SI CONFRIMARI-  Tel: 0732.833.443

  • Înscrierile la JCI PLAY 4×4 se fac completând formularul online ce poate fi găsit aici.

Termenul limită de înscriere este joi, 16 mai 2017.

  • Pachetul 1200 lei/persoană – include tot programul zilei de 20 mai 2017 pentru JCI PLAY 4×4. Pachet destinat persoanelor cu masina de teren proprie.
  • Pachetul 2250 lei/persoană – include tot programul zilei de 20 mai 2017 PLAY 4×4 şi 1 (un) loc în maşina de teren. Acest pachet este destinat persoanelor care nu vin cu maşina de teren proprie sau nu au un loc în maşina unui prieten care participă la eveniment.
  • Early Bird – 20% discount din pretul afisat pentru inscrierile efectuate pana la data de 06.05.2017
  • Plata se poate efectua online sau prin OP la

Asociatia Junior Chamber International Constanta

CIF 33043911

Cont:RO21BTRLRONCRT0235391701

Banca Transilvania

Detalii plata- taxa participare JCI PLAY 4X4

 

Detalii suplimentare despre eveniment gasiti pe:

 

JCI Constanţa îşi rezervă dreptul de a selecta participanții, în limita locurilor disponibile.

 

Organizator: JCI Constanţa
Co-organizatori: Active Training, PlayXP.net.

Coordonator Proiect JCI PLAY 4×4 editia a 11-a Pestera Liliecilor: Cristian Munteanu, Tel: 0730.59.99.23

Responsabil INSCRIERI PARTICIPANTI: Anamaria Serban, Tel: 0732.833.443

Vă aşteptăm pe 20 mai la o experienţă de neuitat alături de JCI Constanţa!

 

Junior Chamber International (JCI)

Junior Chamber International (JCI) este o organizaţie neguvernamentală internaţională care numără 200.000 de membri – tineri lideri, antreprenori şi profesionişti cu vârste între 18 şi 40 de ani – în peste 100 de ţări. Pornind de la viziunea JCI „de a fi cea mai importantă reţea globală de tineri activi”, membrii JCI îşi propun să transpună în realitate misiunea JCI „de a oferi oportunităţi de dezvoltare prin care tinerii să dobândească puterea de a crea schimbări pozitive”. Printre membrii marcanți ai Junior Chamber International s-au numarat: Kofi Annan (Secretar General al ONU), foști președinți ai SUA : George Bush Sr., Bill Clinton, Gerald Ford, Richard Nixon, președintele Franței, Jacques Chirac, prințul Albert de Monaco, fostul Prim-Ministru al Japoniei, Keizo Obuchi, fostul Prim-Ministru al Poloniei, Jan Bielecki, și multe alte personalități, care s-au afirmat ulterior în cele mai diverse domenii.

 

Junior Chamber International România

În România, Junior Chamber International s-a înfiinţat în anul 2002 la Bucureşti, în prezent existând organizaţii locale JCI în mai multe orașe din țară: București, Timişoara, Constanţa, Braşov, Iaşi, Cluj Napoca, Craiova, Prahova, Targu Mures, Galati, Suceava. Proiectele JCI România sunt întreprinse pe una din cele 4 mari arii promovate de JCI la nivel internaţional: afaceri (proiectul Tineri Antreprenori, Business Networking Event, etc.), dezvoltare individuală (JCI Training), relaţii internaţionale (conferinţe internaţionale JCI şi programe de twinning) şi responsabilitate faţă de comunitate (Share Your Blood, Umanitara).

Be Better! Vizitați pagina de internet www.jciconstanta.ro pentru a afla știri la zi și informații de ultima oră despre JCI Constanța.