Junior Chamber International (JCI) își deschide porțile pentru constănțeni pe 11 aprilie 2013

 

0
Posted April 10, 2013 by

Prezentare JCI Constanta 11.04.2013Junior Chamber International Constanța (JCI Constanța) face o invitație deschisă către persoanele interesate de noi oportunități de dezvoltare pe plan personal și profesional joi, 11 aprilie, ora 19.00 la Hotel Ibis.

La eveniment participanții vor afla mai multe informații despre organizație, cum ar fi: care este viziunea JCI, ce activități desfășoară JCI Constanța și cum contribuie la dezvoltarea comunității pe plan antreprenorial și educațional, ce beneficii si oportunități de dezvoltare au membrii JCI și partenerii JCI. Participanții la eveniment vor avea parte de o prezentare completă de aproximativ o oră și vor putea adresa întrebări. După eveniment va fi și o ieșire non-formală de socializare.

Cei interesați de eveniment sunt rugați să confirme prezența la numarul 0766400181, persoană de contact Ramona Leonida, Vicepreședinte Resurse Umane 2013.

Despre Junior Chamber International (JCI)
JCI Constanța este o organizație non-profit de tineri lideri, antreprenori și profesioniști cu vârste între 18 și 40 de ani, membră JCI Romania și afiliată rețelei mondiale Junior Chamber International (JCI), care numără 200.000 de membri în peste 100 de țări. Misiunea JCI este „de a oferi oportunități de dezvoltare prin care tinerii să dobândească puterea de a crea schimbări pozitive”.

JCI funcționează în Romania din anul 2002 în București (grupul de initiațivă) și, începând cu 2003, în alte orașe din țară: Braşov, București, Buzau, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi, Lugoj, Timişoara.

Printre membrii de marcă ai Junior Chamber International s-au numarat: Kofi Annan (Secretar General al ONU), foști președinti ai SUA : George Bush Sr., Bill Clinton, Gerald Ford, Richard Nixon, președintele Franței, Jacques Chirac, prințul Albert de Monaco, fostul Prim-Ministru al Japoniei, Keizo Obuchi, fostul Prim-Ministru al Poloniei, Jan Bielecki, și multe alte personalități, care s-au afirmat ulterior în cele mai diverse domenii.

La nivel internațional JCI are parteneriate cu Camerele de comert la nivel national si local, cu ONU si cu AIESEC, iar, în România, cu CCIRB – Camera de Comert si Industrie a României și a Municipiului Bucuresti, ANSIT – Agentia Națională pentru Sprijinirea Inițiativelor Tinerilor, JAR – Junior Achievement Romania și AIESEC.

Parteneri eveniment: Hotel Ibis, Eventys, Evenimente-constanta.ro, City Events & Baloons, Patiseria Dulce, Crucial Systems, Forte Life, Creative Start Center, PlayXP.net, Mind Evolution, Off-road în Dobrogea.

 

Persoană de contact:
Ramona Leonida
Vicepreședinte Resurse Umane 2013
Telefon: 0766/400181


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)